Home
Waarom INCA Networks?
 
 
INCA zoekt een extra helpdeskmedewerker. Kent u iemand die ons team kan versterken? Hierbij vindt u onze vacature!
 
 
Vraag vandaag nog een promo offerte aan!
 
Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows XP. Concreet houdt dit potentiële veiligheidsrisico's in als u via uw oude XP-systemen het internet opgaat of aanlogt op een extern netwerk.
 
INCA biedt u de mogelijkheid om een nieuwe laptop of tablet aan te schaffen met Windows 7 of Windows 8 aan competitieve prijzen.
 
Vraag ons via info@inca.be vrijblijvend een offerte.
 
 
Microsoft Partner Belux smb partner of the year 2013 
 
Meer dan 100 Microsoft partners zijn aanwezig in de zaal op het laatste Microsoft congress in Houston, als aangekondigd wordt dat INCA Networks N.V. de volgende BeLux SMB award in de wacht zal slepen. 
 
SMB Partner of the Year.JPG
 
“The partner that really deserves this award is one of the first Belgian hosting providers and is currently a market leader in full hosted desktop solutions.
They are not afraid of change or new products, they offer outstanding customer support and they keep challenging us as Microsoft by giving honest and good feedback."  
 
 
Meer dan 1200 gebruikers
 
Het succes en vooral de rendabiliteit van informatiseringsprojecten in kmo's staat of valt volgens ons met externe begeleiding.
 
Een belangrijk uitgangspunt daarbij is dat informatica de bedrijfsdoelstellingen moet ondersteunen en niet omgekeerd.
 
 
Inca networks en de verzekeringssector
 
Reeds jaren is INCA de vertrouwde partner van een groot aantal verzekeringsmakelaars die hun volledige IT aan ons uitbesteden. Onze ISS-systemen zijn geïntegreerd met Portima en de verschillende beheerstoepassingen.
 
 
sinds 10jaar vervult inca een pioniersrol
 
Lang voordat Cloud-IT een Buzz word werd, waren we reeds bezig met praktische toepassingen van Cloud-computing voor bedrijven.
 
 
een professionele en technisch onderlegde helpdesk
 
Al uw vragen worden opgenomen en afgehandeld binnen de overeengekomen termijn.
 
 
Wij helpen u bij het opzetten van een Virtuele desktopomgeving naar wens
 
Doorheen de jaren blijven we streven naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Beginnende KMO’s blijven op die manier gespaard van te zware investeringskosten om de werking van hun bedrijf te ondersteunen met een ICT-infrastructuur op maat.
 
 
Uw volledig IT Budget wordt tot een éénmalige abonnementskost gereduceerd
 
Binnen de administratie werken we volop aan een duidelijk hanteerbare prijslijst die uw ICT factuur overzichtelijk en duidelijk weergeeft.