dianevandessel
dvd audit logo.png
 
 
 
 

​​​

 


 
veilige en gedeelde data
 
'Het papieren tijdperk is definitief voorbij', zo zegt Diane Van Dessel, zaakvoerder van Diane Van Dessel Boekhouding en Fiscaliteit Bvba. De overheid, andere officiële instanties en bovenal onze klanten, allemaal verwachten ze dat de gegevensoverdracht zo veel mogelijk digitaal verloopt. Een krachtig boekhoudpakket is dan een eerste prioriteit, maar die stelt natuurlijk ook bepaalde eisen aan de hardware.
 
Hoewel het kantoor genoeg heeft aan vier pc's en twee laptops, moeten die net zo goed als grote netwerken voldoen aan alle eisen inzake performantie en veiligheid. Hiervoor werd de data verhuisd naar een server op een andere fysieke locatie. Uiteindelijk is de integriteit van onze gegevens veel beter gegarandeerd dan voordien, aangezien alle back-ups nu automatisch gebeuren.

Sinds ISS zijn intrede deed, kan er ook een stuk vlotter worden gewerkt. Diane Van Dessel: 'Omdat alles centraal wordt bewaard, zijn de meest actuele data altijd toegankelijk voor iedereen binnen het bedrijf. En ook afstandwerken, thuis of bij klanten, is geen enkel probleem, aangezien elke internetverbinding volstaat om te kunnen werken op het ISS-netwerk. Dankzij ISS kunnen we langer op onze oude pc's blijven werken en moeten we er niet voortdurend nieuwe aankopen. Wij kunnen ons volop concentreren op boekhouding en fiscaliteit, terwijl we weten dat onze technologie up-to-date blijft'.​