vigotecakatherm

Vigotec Akatherm.gif

 
VLEKKELOZE MIGRATIE NAAR ISS
 
In 2002 nam Vigotec Akatherm over, wat zorgde voor een sterke uitbreiding van hun aanbod. Tegelijk werden de eisen die aan de IT werden gesteld groter. Kim Eylenbosch: 'Heel onze administratie (inclusief voorraadbeheer en productieplanning) steunt op IT. Eerste prioriteit is dat de standaardtoepassingen stabiel en veilig kunnen werken. Daarnaast wordt flexibiliteit, inclusief afstandwerken, steeds belangrijker.
 
Bij de verhuis naar hun nieuwe gebouwen in 2005, opteerde Vigotec Akatherm voor de INCA ISS oplossing. Kim Eylenbosch : 'Omdat alles gepre-installeerd kon worden op de ISS servers bij Belgacom, moesten we op onze nieuwe site eigenlijk niets meer doen dan aansluiten op het internet'.
 
De overstap naar ISS bleek een schot in de roos. Kim Eylenbosch:' Onze back-up is meer dan ooit verzekerd en de support kan in de meeste gevallen remote dus sneller én goedkoper gebeuren'.
 
ISS maakt het mogelijk om met HP thin clients te werken. Ze zijn goedkoper, ook omdat ze langer meegaan en een stuk minder energie verbruiken. Bovendien zorgen ze voor minder geluidshinder en meer werkruimte. Directie en verkopers beschikken over HP notebooks waarmee ze op gelijk welke locatie over precies dezelfde werkomgeving beschikken als op kantoor.
 
Ten slotte is het volgens Kim Eylenbosch niet alleen de technische expertise die van Inca een geschikte IT-partner maakt: instens zo belangrijk is het menselijke aspect.' Tussen onze key users en hun support verloopt de communicatie uitstekend, met duidelijke afspraken die ook stipt worden nagekomen. Wat ons betreft de perfecte mix!'​